Muziek @ Maassluis

Op maandagavond 24 juni organiseert Daphne Caffa, samen met haar leerlingen een voorspeelavond. Een mooi muzikaal gebeuren met de klarinet in Theater Koningshof. Voor leerlingen een mooi moment om te laten horen wat ze de afgelopen tijd geleerd hebben en om te ervaren hoe leuk het is om met elkaar en voor elkaar muziek te maken.

De voorspeelavond start om 19.00 uur, is vrij toegankelijk en gratis te bezoeken. Je bent van harte uitgenodigd!

Op zaterdagmiddag 22 juni a.s. kunt u genieten van een uniek concert. Tijdens deze voorspeelmiddag Hobo spelen er 20 leerlingen van hobodocent Lieke Loosjes. Niet alleen de leerlingen van Muziek@Maassluis spelen die middag, maar er spelen ook leerlingen uit Amsterdam, Klaaswaal, Krimpen aan de Lek, Nieuwerkerk aan de IJssel, Numansdorp, Oud-Beijerland, Rotterdam, Sliedrecht en Zuid-Beijerland.

Er is een gevarieerd programma samengesteld. Van hobo met pianobegeleiding, duo’s, trio’s en kwartetten tot stukken waarbij alle hoboïsten samen spelen. Naast de gewone hobo wordt er ook althobo gespeeld. Én we hebben nog een speciale act. voor u in petto. Deze kanjers op hobo zijn in de leeftijd van 7 t/m 71 jaar!

Wees welkom en kom luisteren naar deze geweldige hoboïsten!

Locatie: Theater Koningshof, Uiverlaan 20, 3145 XN Maassluis

Zaal: Lepelaar

Aanvang: 15.00 uur

Vrije toegang

Op vrijdagavond 14 juni organiseert Anita Delfos, samen met haar leerlingen een voorspeelavond. Een mooi muzikaal gebeuren in Theater Koningshof. Voor leerlingen een mooi moment om te laten horen wat ze de afgelopen tijd geleerd hebben en om te ervaren hoe leuk het is om met elkaar en voor elkaar muziek te maken.

De voorspeelavond start om 19.30 uur, is vrij toegankelijk en gratis te bezoeken. Je bent van harte uitgenodigd!

Op vrijdagavond 24 mei organiseert Gerda van Kempen, samen met haar leerlingen een 2e voorspeelavond. Een mooi muzikaal gebeuren in Theater Koningshof. Voor leerlingen een mooi moment om te laten horen wat ze de afgelopen tijd geleerd hebben en om te ervaren hoe leuk het is om met elkaar en voor elkaar muziek te maken.

De voorspeelavond start om 19.30 uur, is vrij toegankelijk en gratis te bezoeken. Je bent van harte uitgenodigd!

Op zaterdagavond 18 mei organiseert Gerda van Kempen, samen met haar leerlingen een voorspeelavond. Een mooi muzikaal gebeuren in Theater Koningshof. Voor leerlingen een mooi moment om te laten horen wat ze de afgelopen tijd geleerd hebben en om te ervaren hoe leuk het is om met elkaar en voor elkaar muziek te maken.

De voorspeelavond start om 19.30 uur, is vrij toegankelijk en gratis te bezoeken. Je bent van harte uitgenodigd!

Tijdens de 20e Kunst- en atelierroute op 13 en 14 april in Maassluis zijn leerlingen van M@M te beluisteren in de binnenstad. Op zaterdag 13 april tussen 13.00 uur en 16.00 uur zal er een afwisselend programma aangeboden worden. Onder andere de hobo, de piano, vioolduetten zullen te horen zijn. Ook het ensemble van Project 7 zal nog een keer van zich laten horen, zodat we nog 1 keer kunnen nagenieten van die geweldige voorstelling in het weekend van 23 maart. Ook leerlingen van Music4fun zullen een bijdrage leveren.

Zien we u ook in de binnenstad van Maassluis? We staan buiten op de brug, naast Ervaar Maassluis.

Voor meer info over de kunstroute klikt u hier.

De laatste repetities voor Project 7 zijn in volle gang!  Er wordt kei hard gewerkt aan de voorstelling en het plezier spat ervan af!

Project 7 is een voorstelling op basis van het lied Zing, Vecht, Huil, Bid, Lach, Werk en Bewonder van Ramses Shaffy. In de voorstelling worden deze 7 elementen uit het lied gebruikt en verwerkt. Deze elementen zijn gebaseerd op 7 persoonlijke verhalen van 7 kleurrijke Maassluizers. De voorstelling is tot stand gekomen in samenwerking met Theater Koningshof, MJoy, de Protestantse gemeente Maassluis en Muziek@Maassluis. Super om te zien met hoeveel plezier de mensen uit Maassluis muziek, theater en dans laten samenkomen in drie voorstellingen op vrijdag 22, zaterdag 23 en zondag 24 maart.

Kom kijken en bestel alvast kaarten via de website van Theater Koningshof:

Vrijdag –> https://bit.ly/2BC53zA
Zaterdag –> https://bit.ly/2T5XoR6
Zondag –> https://bit.ly/2V9LszQ