lesaanbod

Het volgen van muzieklessen is mogelijk voor alle gangbare muziekinstrumenten. Te denken valt aan de zangstem, piano, keyboard, harp, viool, gitaar, basgitaar, drumstel, dwarsfluit, klarinet, saxofoon, hobo, trompet en trombone.

Kennismakingscursus (lespakket A)

Deze cursus is voor leerlingen die willen uitproberen of ze het volgen van lessen op een bepaald instrument leuk vinden en of het muziekinstrument bij ze past. De docent zal op basis van de gevolgde kennismakingslessen daarover ook een advies uitbrengen.

Jaarcursus

Een jaarcursus bestaat uit een volledig schoolseizoen, waarbij uitgegaan wordt van 36 lesweken. Als regel worden daarbij de basisschoolvakanties gehanteerd zoals die gelden voor de scholen in Maassluis. Er kan ook later in het schoolseizoen gestart worden. Het te betalen cursusgeld wordt in dat geval vastgesteld op basis van de dan nog beschikbare lesweken.

Ga naar tarieven voor een overzicht van alle keuzemogelijkheden en bijbehorende beschrijvingen.

huurinstrumenten

Bij Muziek@Maassluis kun je voor € 15,00 per maand de meest gangbare muziekinstrumenten huren. Zelf een instrument kopen is dus niet direct nodig. Handig voor beginnende muzikanten!

Voor het instrumentenaanbod kun je contact met ons opnemen.

Al onze genoemde tarieven zijn exclusief btw. Voor deelnemers tot 21 jaar geldt een btw-vrijstelling. Vanaf de leeftijd van 21 jaar geldt het btw-tarief van 21%.

Klik hier voor een overzicht van de tarieven.

Woon je buiten Maassluis?

Ook al woon je niet in Maassluis, je kunt bij Muziek@Maassluis gewoon muzieklessen volgen. We vragen je wel om het cursusgeld in één keer vooruit te betalen. De subsidieregeling van de Gemeente Maassluis voor Muziek@Maassluis geldt namelijk alleen voor inwoners van Maassluis.