docenten

Muziek@Maassluis verzorgt reguliere muzieklessen voor kinderen en jongeren in Maassluis. Daarnaast bieden wij leuke en leerzame muziekworkshops en - projecten. Vanuit onze locatie in Theater Koningshof maar ook op de scholen. Dit doen we samen met professioneel gekwalificeerde docenten. Zij stellen zich hier graag aan je voor.

Gerda van Kempen De piano is een geweldig instrument, het bespelen blijft een uitdaging. Musiceren geeft mij een kick, zeker als ik dat met anderen doe/deel.
Het lesgeven is mij op het hart geschreven. Het blijft verrassend om te zin waar een leerling qua speelniveau uiteindelijk kan komen.

Lees meer
Ton Huijsman - tevens docent AMV en schoolprojecten

Lees meer
Maxim Slock

Lees meer
Ellen van den Berg Muziek maken is een feestje en als fluitdocente houd ik enorm van feestjes!
Met veel plezier en enthousiasme geef ik graag op een feestelijke manier les aan gemotiveerde leerlingen.
Samen maken we een trip door de muzikale wereld van blije, ontroerende, vrolijke, grappige of serieuze muziek zodat de fluit leerling uiteindelijk alleen of samen met anderen heerlijk ontspannen mooie muziek kan maken met passie en lef!
Caroline Groeneveld Ik ben een hele gewone muziekjuf, best bijzonder eigenlijk.
Ik geef les door goed te luisteren. Niet alleen naar hoe je speelt, maar vooral ook naar hoe je bent.
Je voelt je goed als je muziek maakt. Je bent er dagelijks mee bezig- hoe vaker hoe leuker. Net als bij een computerspel. Maar van muziek krijg je geen vierkante ogen!

Lees meer
Wim Millenaar Als docent bij Muziek@Maassluis streef ik naar ontwikkeling van muzikaliteit en techniek in een plezierige leeromgeving.
Naast mijn werk als saxofoondocent ben ik actief in verschillende Big Bands en kamermuziekensembles, onder andere in Het Rotterdams Saxofoonkwartet en het Ebony Ensemble.
Eric van Dalum - Docent schoolprojecten Ik ervaar het werken met kinderen als bijzonder. Het is fantastisch om kinderen extra bagage mee te geven in de vorm van muziek. Muziek maakt je blij, muziek geeft je troost als je verdrietig bent en muziek leert je ervaringen te delen met anderen. Ik ben blij ook in Maassluis dit werk te kunnen doen.

Lees meer
Erik Versluis - tevens bandcoach Als freelance bassist sta ik vol in de praktijk. Die ervaring breng ik graag over. Dit kan via de basgitaar, maar ik doe dit ook als bandcoach. Het mooiste is natuurlijk het maken van je eigen muziek, en daar is alle ruimte voor. Hulp nodig bij het schrijven? Maak een afspraak.
Richard Vrijhoef Toen ik vijf jaar was wist ik het: ... ik word later trompettist!
Muziek maken is fantastisch. Met de trompet kun je alle muziekstijlen spelen; van klassiek tot hiphop ... en alles wat daar tussen zit.
Als jij graag trompet wil leren spelen dan wil ik jou daar graag bij helpen.
Wenda Vlieger Al jarenlang vind ik het inspirerend om leerlingen van alle leeftijden te helpen dit bijzondere snaarinstrument te leren bespelen en om hen de vreugde van het harpspelen te laten beleven.
Zelf muziek maken is een prachtige, verrijkende ervaring. Het kan je heel dicht bij jezelf en anderen brengen. Van jongs af aan heb ik harp gepeeld. Het is een onmisbaar deel van mezelf geworden.
Kees Wagenaar - Schoolprojecten & Accordeon Als muziekdocent voor de kinderen op de Maassluise basisscholen probeer ik zoveel mogelijk facetten van muziek aan bod te laten komen: Luisteren, ontwerpen, gebruik instrumenten enz. Maar zang is de basis. Ik hoop dat daarnaast het toverwoord “verwondering” en mijn enthousiasme aanzet tot de liefde voor muziek.
Anita Delfos "Op 8 jarige leeftijd kreeg ik mijn eerste muziekles. Toen wist ik al wat ik later wilde worden: muziekjuf! Ik ben het inmiddels al ruim 25 jaar en weet het zeker: mensen leren om zelf muziek te maken, is het mooiste beroep!"

Lees meer
Saskia Vuik

Lees meer
Daphne Caffa De klarinet is het meest veelzijdige instrument uit het orkest. Van heel laag tot heel hoog. Van heel hard tot heel zacht. Van Jazz, pop, klezmer tot klassiek enzovoort. En nog beter: iedereen kan het leren! Door samen muziek te maken heb ik mijn beste vrienden leren kennen en nog steeds speel ik iedere dag met veel plezier.
Warner Fokkens - tevens voor orgel, piano en improvisatie Muziek maken is een leuk en boeiend vak en geeft heel veel voldoening. Bij het lesgeven is het voor mij elke keer weer een uitdaging om de leerling enthousiast te krijgen voor het instrument en de muziek. Naast het werken uit de methode, komt het improviseren steeds meer aan bod. Improvisatie biedt de mogelijkheid om je vrijer te voelen op je instrument, los te komen van de 'nootjes' en 'muziek' te gaan maken.

Lees meer
Sanne Jonker - Muziek op schoot en altviool Samen muziek maken is het leukst wat er is! Mijn enthousiasme voor muziek breng ik graag over. In de muziek op schoot lessen gaan we samen muziek maken en spelen met muziek. In de les gaan we instrumentjes ontdekken, oude en nieuwe liedjes zingen, bewegen en spelen op muziek en luisteren. Ik ben altviolist en geef ook altvioolles. Voor de prachtige altviool leer ik je alle trucs voor een goede techniek, want dan wordt het spelen veel makkelijker en veel leuker!
Paul Jönsthövel
Annemarie Verburg Zingen en muziek maken is voor mij het aller-fijnste wat er is. Je kunt er al je gevoel in kwijt; of je nou blij of verdrietig bent.
Ik vind het fijn om je te helpen bij de ontwikkeling van je stem zodat je optimaal van het zingen kunt genieten. (foto Thierry Schut)


Lees meer
Rosette Kruisinga - Cello

Lees meer
Ruth Haan Opgegroeid in een muzikaal gezin zat ik al jong met veel plezier achter de vleugel.
Deze liefde voor de muziek breng ik graag over op mijn leerlingen en vind ik een verrijking in je leven.
Er is ruimte voor alle muziekstijlen met nadruk op klassiek.Hoe je zelfstandig moet studeren leer je in de les. Samenspel in de vorm van vierhandig pianospel (quatre mains) bied ik graag aan omdat je op die manier goed naar elkaar leert luisteren en het veel plezier geeft.


Lees meer
Jozé Aaftink Hoornspelen en lesgeven, dat is al ruim 30 jaar mijn leven. Ik krijg nergens meer energie van dan leerlingen vooruit te zien en horen gaan. Iemands spelniveau op een hoger plan brengen is mijn missie en passie. Daarbij ga ik uit van de interesses van de leerling. Muziek spelen die bij hem of haar past, waarmee de leerling vooruit komt en plezier aan beleeft.
Joeri Deckers - Fagot Muziek is het mooiste wat er bestaat, iedereen voelt en begrijpt het. Ik haal zelf heel erg veel plezier en energie uit muziek luisteren, onderwijzen en vooral spelen. In de lessen gaat het om jou: Laat jouw wens in vervulling gaan met je lessen op de bijzondere en prachtige fagot!

Lees meer